06 39356257 contact@lingu.nl

Engelse les

“Why not?”

Taalcursussen Engels worden aangeboden op diverse niveaus van beginner tot vergevorderd.
Er bestaat binnen ons instituut ruime ervaring met het specifiek doceren van ‘Business English’ voor zakelijke doeleinden, vooral gericht op logistiek, sales & marketing, horeca en agrobusiness.

Deze taalcursussen zijn gebaseerd op moderne zakelijke Engelse cursussen en worden aangevuld met actuele, authentieke teksten uit het bedrijfsleven. Veel nadruk wordt gelegd op lees- en spreekvaardigheid en tekstverklaring. Engelse zakelijke conventies, omgangsvormen en landkunde behoren evenzo tot het pakket van deze speciale cursussen voor gevorderden en vergevorderden. Idioom en grammaticaoefeningen worden zoveel mogelijk als opfrisdisciplines behandeld.

Tijdens de cursus worden door middel van de nieuwste computertoetsen uw vorderingen in kaart gebracht. Dit geschiedt alleen op vrijwillige basis.
Deze cursussen worden hoofdzakelijk als privéconversatie of in kleine groepjes van 2 tot 4 personen gegeven.
Wij werken met docenten met ruime werkervaring in Engeland of met native speakers.

Deze speciale cursussen kunnen afgesloten worden met een certificaat van het instituut bij gebleken voldoende presentieplicht , of indien gewenst kunnen wij u adviseren bij het afleggen van een examen bij de Associatie van praktijkexamens.

Informatieverzoek zakelijke training